Personvernpolicy – Norske.casino

Du som bruker Norske.casino skal være trygg på at vi ivaretar ditt personvern. Din tillit er for oss selve grunnsteinen i vårt arbeid og innhold på våre sider. Les vår personvernpolicy for å finne ut hvordan vi samler inn informasjon om deg, hva vi bruker det til og hvordan vi tar hensyn til personvern generelt.

Dette er personopplysninger

Personvernet har som hensikt å ivareta dine personlige opplysninger. Med personlige opplysninger menes all informasjon som kan knyttes til deg – og identifisere deg – slik som:

  • Navn
  • Alder
  • Bosted
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-post adresse

Oversikt over informasjon vi lagrer

I korte trekk vil all informasjon som samles inn via Norske.casino brukes til å gi våre lesere en bedre brukeropplevelse, og forbedre våre sider, tjenester og eventuelle produkter. Noe av informasjonen brukes også til å kunne tilby mer relevant innhold til den enkelte bruker. Slik som f.eks. Norsk innhold på våre sider, dersom du surfer fra utlandet med en PC som har Norsk som hovedspråk.

  • Bruksinformasjon – hvordan du bruker vårt nettsted
  • Teknisk informasjon – hva du bruker for å besøke oss
  • Posisjon – hvor fra i verden du besøker oss
  • Informasjonskapsler (cookies) – måling av trafikk til og fra samt bruk av vårt nettsted

I detalj:

Bruksinformasjon: Når du surfer på vårt nettsted registrerer vi hva du gjør og hvordan du bruker våre sider. Dette gjøres for at vi skal gi deg en best mulig brukeropplevelse, forebygge svindel, og tilpasse innhold til f.eks. utvalgte målgrupper i forbindelse med foretrukket språk, annonsering, eller annet av innhold.

Teknisk informasjon: Vi registrerer informasjon om hvilken enhet du bruker når du er på vårt nettsted, og hva slags tilkobling du har. F.eks. vet vi dersom du bruker en Samsung Galaxy Note 4, eller en iPhone S6, og vi vet også om du er tilkoblet et offentlig nettverk, privat nett, 4G, 3G etc. Denne informasjonen brukes også til å forbedre din brukeropplevelse, slik at innhold ser like bra ut på en hvilken som helst skjerm, uavhengig av type enhet og tilkobling du bruker.

Posisjon: Vi registrerer og samler inn informasjon om din posisjon. Dette gjøres ved at vi loggfører din IP-adresse, eller bruker posisjonen som oppgis av din mobilleverandør. Dette gir oss muligheten til å tilpasse innhold for deg som f.eks. befinner deg i Sverige, med Svensk IP-adresse, og Norsk PC slik at du automatisk sendes til våre norske sider, i stedet for de svenske. Det gjør det også mulig for oss å blokkere annonsevisninger og annet innhold i land hvor dette ikke er tillat i henhold til det enkelte lands lover og regler. Du som bruker nettstedet vil også få mer relevante annonser i forhold til området du befinner deg i.

Informasjonskapsler: Informasjonskapsler gjør at vi har muligheten til å gjenkjenne deg ved gjentatte besøk, og loggføre hvor mange andre unike brukere som bruker vårt nettsted. Det gjør det også mulig for oss å foreta målinger av annen trafikk, annonsehåndtering, og markedsundersøkelser. Dersom du lagrer dine innstillinger, slik som f.eks. «forbli innlogget» vil du ved neste besøk kunne bruke vårt nettsted uten at du behøver å logge deg inn. Våre sider vil også lastes raskere i din nettleser, da informasjonskapslene forteller vårt nettsted at du har vært her før, og dermed forbedre din brukeropplevelse.

Slik bruker vi denne informasjonen

  • Gjenkjenning for å kunne tilpasse tjenester og innhold
  • Forenkler bruk av vårt nettsted
  • Velge ut enkelte segmenter til bruk i markedsføring og annonsering
  • Forhindre irrelevant annonseinnhold
  • Analysering av hvordan nettstedet og våre tjenester brukes
  • Rapportering av trafikk, slik som klikk, visninger, demografi, og annen bruker-relatert statistikk i forbindelse med besøk av vårt nettsted
  • Hvordan våre lesere bruker informasjonen på vårt nettsted
  • Lagres i henhold til det å eventuelt måtte kunne avklare og oppklare kriminell aktivitet, slik som hacking, forsøk på tyveri og / eller svindel i forbindelse med andre brukeres personopplysninger

Bruken av dine personlige data i forbindelse med markedsføring

Vi forbeholder oss retten til å bruke personopplysninger og annen data vi har samlet inn om deg til å gi deg relevant informasjon fra oss, eller våre annonsører i forbindelse med produkter, tjenester og innhold som kan være aktuelt for deg ut i fra innsamlet data.

Dersom du selv har gitt oss dine personlige opplysninger i forbindelse med mottak av nyhetsbrev, og eller / SMS forbeholder vi oss retten til å markedsføre mot deg i tråd med din foretrukne metode for kommunikasjon. Vi vil aldri sende deg markedsføringsmateriale slik som e-post, og lignende før du eksplisitt har godkjent dette selv i forbindelse med registrering av brukerkonto / og eller takket ja til vår nyhetsbrev / SMS reklame.

Du vil også kunne reservere deg mot dette ved å avmelde deg eventuelle nyhetsbrev og / eller SMS.

Personopplysninger – og annen informasjon – vi har samlet inn om deg kan utleveres til våre samarbeidspartnere som er underlagt strenge krav til behandling av slik informasjon. I de fleste tilfeller vil dette være anonymisert informasjon, hvor det ikke er mulig å identifisere deg som enkeltperson.

Norske.casino vil aldri dele, selge, videreformidle eller på en hvilken som helst annen måte gi dine personopplysninger videre uten at vi har fått eksplisitt samtykke til dette av deg.

Du gjøres oppmerksom på at til tross for dette, står vi fritt til å benytte oss av tredjeparter som har hensikt til å behandle data, i henhold til det som er beskrevet i vår personvernpolicy, samt personopplysningsloven § 15. Slike tredjeparter på oppdrag fra oss som får tilgang til din personlige informasjon gitt av deg til oss, er underlagt strenge krav til konfidensialitet, og vil straffeforfølges ved brudd på vår personvernpolicy og / eller personopplysningsloven § 15.

Slik skrur du informasjonskapsler av eller på

Du kan reservere deg mot informasjonskapsler ved å skru av muligheten for dette i din nettleser. Nedenfor finner du lenker som peker mot de 3 mest bruke nettleserne i dag. Klikk på din respektive nettleser, så tas du videre til deres offisielle side som viser deg hvordan du skrur av informasjonskapsler.